Seven teams will be competing for the title of Finnish Women's Match Race National Champion over the weekend of 15th/16th September at the NJK Match race center, Koivusaari, Helsinki. The teams will be sailing J-80 boats with a total crew of four in a double round robin, from which the top 4 teams will then compete in semi finals and finals/petit finals.

The competition is made possible by support from Vauraus Suomi Oy, a Finnish finance and investment company.

Vauraus Suomi on kotimainen yhtiö, joka tarjoaa palveluitaan yhtiöille ja yksityishenkilöille. Yhtiön tuotteet ovat Kansalaisrahoitus ja Kansalaislaina.

Yhtiö on perustettu vuonna 2011 ja ensimmäinen palvelu, Kansalaisrahoitus, on avattu yleisölle syksyllä 2012. Yhtiö on saanut merkittävän TEKES tuen liiketoimintansa kehittämiseksi. Vauraus Suomi auttaa luomaan uusia työpaikkoja ja tukee Suomen taloudellista kasvua auttamalla yhtiöitä rahoituksen hankinnassa ja tuomalla sijoittajille mahdollisuuden vaurastua.

Kohderyhmänä ovat pk- ja startup yhtiöt sekä yksityishenkilöt. Yhtiön päätoimipiste on Helsingissä ja tavoitteena on laajentaa verkostoa suurimpiin kasvukeskuksiin. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on yhtiön kasvun mahdollistaja ja yhtiö rekrytoi jatkuvasti uusia rahoitusalan ammattilaisia. Vauraus Suomen palveluksessa työskentelee 40 henkilöä. Yhtiöllä on toimipisteet Helsingissä ja Turussa.